What I told someone about my losing weight

I went from 98kg when I got married some year and a half ago to about 90kg now.

mijn methode is simpel

beweging
dus meermaals sport per week, richtdoel 3x en initieel enkel fitness, nu ook regelmatig boulderen

voeding
mij realiseren dat niet alle chocolade het waard is om op te eten, enkel cote d or, niet te regelmatig te vettig eten en dergelijke en verder proberen mijn “2x eten per dag is genoeg” mentaliteit te retoolen naar een instelling waarbij mijn lichaam niet altijd denkt dat ik te weinig eten heb en dat alles asap naar vet omgezet moet worden

Veel tijd!
die 98 was een jaar en half geleden, sport is sinds 10 maand ongeveer. En ik ben wel blij dat ik afval maar het is geen doel want anders frustreer ik me toch maar. 8kg op een jaar en een half is mooi genoeg 🙂

Published by Gert

Person-at-large.

2 thoughts on “What I told someone about my losing weight

  1. zonder iets specifiek te doen is niet geheel correct; ik heb indertijd uitgebreid de zaak onderzocht; ook met u verscheidene belangrijke emails heen en weer gestuurd; en op basis van al die info een bescheiden maar vooral Zeer haalbaar plan opgevat!
    maar inderdaad, het is geen spectaculair plan 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: