Festival

I think it was last year (around 2010/05/06 it turns out) that StuBru did some contest where you needed to send in a festival story. Its been in my drafts ever since. Time to publish it, just to get it out.

Ooit op een festival, het ontgaat me t welkene hadden we naar goede traditie een bbq, kolen en vlees mee. Op de camping bleek echter dat dat die keer niet toegelaten was wegens de droogte. Wij hadden wel enkele kilos vlees mee en het was dan uiteraard niet aanvaardbaar om dat gewoon weg te smijten..

Dus besloten we toch te BBQen op de eerste avond, en wie kan het ons verwijten, al dat vlees en elders hebben kindjes honger!!

We verwachtten wel dat de security daar bezwaar op ging hebben en niet met de kindjes en den honger in zouden zitten, dus het mocht niet opvallen!

De BBQ verdekt tussen de tenten opgesteld (niet makkelijk want we stonden aan een van de wandelpaden) startten we de BBQ. Eerste lading vlees erop! Ergens halfweg echter bleek een security op weg, dus snel de BBQ opzij en de gril met worstjes er even af. De security was snel gepasseerd, dus de grill er weer op en iets later bleken de worstjes klaar (Lekkere Merguez van de beenhouwerij van een van de aanzezigen.)

Vol goesting schoten we ons op de eerste portie worstjes, wat een danige tegenvaller bleek. Blijkbaar had de rooster bij het voorbijkomen van de security even op de grond gerust en blijkbaar wel net in een zanderige plek.

Zandworstjes!

Kort daarna stond de security er opnieuw en deze keer werden we danig overtuigd om te Stoppen met BBQen 😦

Published by Gert

Person-at-large.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: